YOZGAT / ÇEKEREK - FAKIDAĞ OSMAN DURMAZ İMAM HATİP ORTAOKULU

Kas

Okulumuzun uygun ve gerekli yerlerine uyarı, ikaz ve işaret levhalarımız konuldu.

Kas

Peygamber Efendimizin dünyaya gelişinin yıldönümü olan bu kutlu gün için okulumuz öğrencilerine mevlid şekeri dağıtıldı

Kas

Belirli Gün ve Haftalarda öğrencilerimiz arası çeşitli sosyal kültürel çalışmalar ve sportif yarışmalar düzenlendi.

Kas

Hafta sonu DYK Kurslarımıza öğrencilerimizin katılımı sağlanması için gerekli takipler yapılmaktadır.

Kas

Okul panolarımız belirli gün ve haftalara göre ve öğrencilerimizn ilgisini çekecek şekilde düzenli olarak güncellenmektedir.

Ekm

17 EKİM 1951 de kurulan İmam Hatip okullarımızın kuruluş yıldönümü 17 Ekim tarihinde okulumuzda öğrencilerimizle birlikte kutlandı.

Ekm

Okul spor odası ve spor salonu öğrencilerimizle birlikte düzenlendi.

Ekm

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Tuğba KAYA başkanlığında öğrencilerimiz için mesleki uygulama planı hazırlandı. Buna göre Ekim - Kasım - Aralık aylarında okul mescidimizde Mart -Nisan - Mayıs aylarında Köy Camisi ve Kuran Kursunda mesleki uygulamalar yapılacaktır.

Ekm

Okulumuzun 2015-2019 Stratejik Planı 2018-2019 eğitim öğretim yılı hedefleri güncellendi.

Ekm

Öğretmenlerimizin hizmet içi ihtiyaçlarını belirlemek için okul müdürümüz ve öğretmenlerimizin katılımıyla hizmet içi ihtiyaç belirlenme toplantımız yapıldı.

Ekm

Okulumuzun koridorunda öğrencilerimizi okumaya teşvik etme amacıyla koridor kitap okuma köşemiz hizmete girmiştir.

Nis

Nisan ayı içerisinde Okulumuz bahçesinde uygun yerlere fidan dikimi ve öğrencilerin oturmaları için oturaklar yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimizin değerlerimizi tanıtmaları, benimsemeleri ve  sahip çıkmaları için görsellerle okul panosu hazırlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve 18 Mart Çanakkale zaferimiz ve Şehitler Gününde okulumuzda programlar gerçekleştirilip şiirler okunmuş,tiyatrolar oynanmış ve pano düzenlemeleri yapılmıştır.

Mrt

Öğrencilerimizin akademik başarıları artırmak amacıyla I. Dönem haftasonu açılan DYK kurslarımız başarıyla tamamlanmış olup; II. Dönem DYK Kursları için okul öğretmen ve öğrenci başvurularımız alınmış olup 3 Mart 2018 tarihinden itibaren tüm öğrencilerimizin katılımıyla DYK kurslarımız başladı.